Om oss

Vår Vision


Salateria har skapats av gäng vänner med ett stort matintresse, vars vision är att erbjuda våra kunder grön, nyttig och smakrik mat – med influenser från stora delar av världen. Hos oss hittar du 50 färska toppings, ett antal olika typer av dressingar och möjligheten att själv välja hur just du vill ha din sallad. Att skaffa en god och hälsosam lunch ska inte vara komplicerat – det ser vi till!

VårHistoria

Enkelt - nyttigt - mättande.

På de resor vi gjort inom vårt kompisgäng, har vi besökt nästan samtliga kontinenter. Det vi har kommit fram till är att upplevelserna under dessa resor inte kunnat upplevas fullt ut utan en mätt mage.

Att hitta balansen mellan att vara mätt men samtidigt ha energin för att utforska resemålet är svår. Det vi alla kom fram till var att den optimala måltiden är en snabblagad men energifylld måltid i form av en sallad. Vad kan mäta sig med naturens frukter och grönt, toppat med ekologisk dressing samt mättande protein, för att sedan ta sig an en dag fylld av glädje, utmaningar och energikrävande strapatser.
När vi väl var tillbaka i Sverige och våra jobb, föll vi in i gamla rutiner, som inte sällan innebar snabbmat - som kan vara otroligt gott, men sällan är ett nyttigt och hälsosamt alternativ.
Vi vill därför därför kunna erbjuda våra kunder en energifylld, produktiv och en mättande dag oavsett om du har bråttom till ett möte, behöver en stilla paus eller ska luncha med en vän.


unsplash